15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
jongetje die jarig is en een jongens cadeau krijgt

De 5 leukste cadeautips voor jongetjes

We kennen het allemaal. Je zoontje, neefje, buurjongetje of oppaskindje is jarig en je wilt met een origineel cadeau aankomen. Je weet namelijk dat hij al meer dan genoeg treinen, auto’s en racebanen heeft. Maar wat blijft er dan nog over voor zo’n klein jochie? Want je wilt origineel zijn, maar het allerbelangrijkst is natuurlijk dat hij er veel plezier van heeft. Daarom sommen wij vandaag de 5 leukste cadeautips voor jongetjes op!

1. Skateboard

Houdt hij van alles dat snel is en is hij daarbij altijd actief bezig? Dan is een skateboard een super stoer cadeau om te geven. Deze heb je in alle soorten, maten en prijzen. Het hoeft dus helemaal geen duur cadeau te zijn!

2. Voetbalschoenen of voetbaltenue

Is hij gek op PSV, Ajax of Feyenoord? Of misschien wel op voetbal in het algemeen? Een beetje zoekwerk levert je al snel heel wat voetbaltenues voor kinderen op of leuke Nike voetbalschoenen. Beide super stoere cadeaus voor jongens! Het enige dat hierbij lastig kan zijn, is het vinden van de juiste maat. Tip: koop bij twijfel eerder een maatje te groot, hij groeit er dan vanzelf in.

3. Kinderhorloge

Heeft je neefje of oppaskindje nog moeite met klokkijken? Dan is een kinderhorloge zowel een praktisch als leuk cadeau voor hem. Op deze manier leert hij vanzelf om te gaan met de tijd én heeft hij een stoer, nieuw sieraad waarmee hij indruk kan maken op zijn vriendjes. Twee vliegen in een klap!

4. Spaarpot

Veel ouders vinden dat kinderen op steeds jongere leeftijd met geld moeten leren omgaan. Een spaarpot is daarom ook een praktisch en leuk cadeau. Deze zijn er namelijk ook in allerlei soorten, maten, kleuren en vormen. Zoek een leuke spaarpot uit met een thema waar hij gek op is – bijvoorbeeld Spiderman – en doe alvast wat kleingeld in de pot.

5. Dagje uit

Wanneer je een cadeau aan bijvoorbeeld je partner wilt geven, staat een uitje vaak hoog op de lijst. Lekker samen uit eten of een weekend weg om een stad te verkennen. Maar kinderen zijn natuurlijk ook dol op dagjes uit! Wat dacht je van een middagje dierentuin? Laat hem eventueel een vriendje of leeftijdsgenootje meenemen en hij heeft gegarandeerd de dag van zijn leven.

Kom je er maar niet uit welk cadeau het meest geschikt is? Vraag dan hulp aan de ouders. Zij kunnen je meer vertellen over wat hij al wel en niet heeft en wat hij eventueel nog graag zou willen hebben!

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
Op zoek naar kindvriendelijke vloer? Let op deze 3 aspecten
VOLGEND BERICHT
Heeft je kind een beugel nodig? Dit zijn de mogelijkheden en kosten

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER