15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
sinterklaascadeau

De 5 leukste cadeautjes voor Sinterklaas en Kerst

Inmiddels is het al november! Ofwel, de hoogte tijd om na te denken over geschikte sinterklaas- en kerstcadeaus voor de kids. Het uitkiezen van een leuk cadeau voor een kind kan best lastig zijn. Vooral als hij/zij geen specifiek verlanglijstje heeft. Om je goed op weg te helpen, hebben we hieronder vijf leuke cadeaus onder elkaar gezet. Speciaal voor de decembermaand!

1. Een kinderboek

Een kinderboek is een relatief goedkoop én verantwoord cadeau. In de huidige digitale wereld is het goed om kinderen te blijven stimuleren om ook ‘offline’ te lezen en leren. Kies een boek uit welke past bij de leeftijd en de interesses van het kind. Een goed voorbeeld van een geschikt boek is ‘SinterWoezel en Pietje Pip’ van Guusje Nederhorst. Dit boek is geheel in de Sinterklaas sferen en absoluut top om te krijgen.

2. Een e-reader

Een alternatief voor het schenken van een boek, is het cadeau geven van een e-reader. Dit cadeau is met name geschikt voor kinderen welke gek zijn op lezen. Het aanschaffen van een e-reader kan op lange termijn veel geld besparen. Goed om te weten is dat de e-reader een natuurlijke leeservaring biedt en het heeft dus geen negatieve invloed op de ogen.

3. Een hoverboard

Zonder enige twijfel is een hoverboard, ook wel smart balance board genoemd, dé gadget van dit jaar! Hoe deze ‘’zelf balancerende scooter’’ werkt? Heel eenvoudig! Je gaat op de gadget staan en leunt licht naar voren. Zo breng je de hoverboard en dus jezelf in beweging. Door het eigen gewicht naar de zijkanten te verplaatsen, kun je zonder enige inspanning bochten maken. Een hoverboard is een innovatief en geschikt cadeau voor kinderen vanaf 12 jaar. Jonger dan 12 jaar? Dan kan hij/zij gebruik maken van het board onder toezicht van een volwassene.

4. Een dagje uit

Geen idee welk cadeau je moet kiezen? Pak dan eens anders uit! In plaats van speelgoed, gadgets of snoepgoed kun je ook een dagje weg cadeau geven. Denk dan aan een middag/dag naar de bioscoop, speeltuin of attractiepark. Ook een bezoek aan een kindermuseum zal zeker in de smaak vallen.

5. Een kindertas

Een tas, dit cadeau is zowel leuk om individueel te geven als in combinatie met een dagje uit. De kindertas kan zowel voor school, logeren als reizen gebruik worden. Kies voor een tas die past bij het kind. Kijk hierbij met name naar de kleur en opdruk. De tas kun je extra persoonlijk maken door het te vullen met kleinere cadeautjes of te laten bedrukken met zijn/haar naam!

Hopelijk heeft het bovenstaande wat inspiratie doen opborrelen en wordt het kiezen van sint- en kerstcadeaus een stuk eenvoudiger. Succes!

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
6 x waterpret op een evenement
VOLGEND BERICHT
Een geslaagd winterevenement organiseren? 4 tips!

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER