15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
kinderfeestje met ballonnen

Kinderfeestje organiseren? Geef de kinderen een leuk aandenken

Heb je de belangrijkste taken voor het organiseren van een kinderfeestje afgestreept? Dan is het tijd om na te denken over de leuke extraatjes voor het feestje. Een voorbeeld hiervan is het uitdelen van bedankjes aan de kinderen. Wil jij de kinderen een leuk aandenken geven maar weet je niet wat? In dit artikel hebben we ter inspiratie verschillende ideeën voor je onder elkaar gezet.

1. Kinderrugzak

Een kinderrugtas is niet alleen een leuk maar ook een handig aandenken. Het kindje kan het zowel voor school als een logeerpartijtje gebruiken. Tip: zorg ervoor dat je voor verschillende kleuren tassen kiest zodat iedereen zijn of haar favoriete kleur tas kan meenemen.

2. Een lichtgevende jojo

Jojo’s doen het altijd goed bij kinderen. Geeft de jojo ook nog eens licht? Dan staan de kinderen gegarandeerd te trappelen om met dit aandenken te spelen. Let erop dat jojo’s geschikt zijn voor kinderen vanaf 5 jaar.

3. Een knuffel

Is het kinderfeestje bedoeld voor kinderen die jonger zijn dan 6 jaar? Dan is een knuffel een gepast aandenken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een knuffel van het lievelingsdier van de jarige uit te delen.

4. Een etui vol viltstiften

Staat creativiteit en knutselen centraal tijdens het kinderfeestje? Dan is het geven van een etui vol viltstiften een leuk bijpassend aandenken. Zoals elke ouder weet, komen viltstiften altijd van pas.

5. Een tekenmok

Ook een tekenmok stimuleert de creativiteit van kinderen. De tekenmok wordt geleverd met drie verwisselbare kleurplaten en geeft de kinderen een kans om de mok te versieren naar wens.

6. Een springtouw

Springtouwen behoort tot één van de favoriete bezigheden van kinderen. Het is daarom extra leuk om na afloop van het kinderfeestje een springtouw cadeau te geven. Dit aandenken stimuleert de kinderen ook nog eens om in beweging te blijven.

7. Een kinderparaplu

Wil je voor een iets groter aandenken gaan? Denk dan eens aan het uitdelen van kinderparaplu’s. Ook dit aandenken zal goed in de smaak vallen en is ook nog eens handig tijdens de regenachtige dagen.

8. Een kleurboek

Nog zo’n klassieke favoriet: een kleurboek. Je kunt ervoor kiezen om alleen kleurboeken uit te delen, maar je kunt dit aandenken ook combineren met bijvoorbeeld de viltstiften!

Tip: laat de geschenken bedrukken met een tekst zoals ‘bedankt voor het komen!’, om het nét wat persoonlijker te maken.

Welk geschenk zou jij de kinderen willen geven als aandenken?

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
Welke springkussens worden het meest verhuurd en waarom?
VOLGEND BERICHT
Veiligheidshesjes voor kinderen: 5 tips

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER