15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
springkussens meest gehuurd

Welke springkussens worden het meest verhuurd en waarom?

Ben je een kinderfeestje aan het organiseren en op zoek naar een springkussen? Dan heb je vast al gemerkt dat je kunt kiezen uit een enorm groot aanbod. Om je een beter beeld te geven van de meest populaire kussens, en je zo op weg te helpen met het maken van een keuze, hebben wij in dit artikel de meest verhuurde kussens onder elkaar gezet.

1. Springkussen voetbal

Is de jarige een echte voetbalfan of heeft het evenement waar je een springkussen voor wilt huren een sportief tintje? Dan is het voetbal springkussen een goede keuze. Dit springkussen wordt niet voor niets vaak verhuurd, het is door de unieke vorm namelijk een echte eyecatcher. Door het formaat is het kussen makkelijk te vervoeren en eenmaal opgeblazen heeft het een afmeting van 5×5 meter.

2. Springkussen feesttaart

Dit leuke, kleurrijke ‘feesttaart springkussen’ is door de neutrale versiering zowel leuk voor meiden als jongens. De afbeeldingen van de feesttaart, feesthoedjes en ballonnen zullen gegarandeerd de show stelen bij een verjaardagsfeestje of een ander evenement. Het kussen is geschikt voor 4 tot 6 personen en 4×3 meter groot. Zoals alle springkussens kun je ook dit kussen gemakkelijk zelf opbouwen.

3. Springkussen mini circus met dak

Staat er een feestje op de planning met een circusthema? Dan is het springkussen mini circus, dat 4×3 meter groot is, een ideaal kussen. Dit springkussen heeft een dak, wat erg handig is wanneer het minder goed weer wordt. Het is natuurlijk niet fijn om de springers te moeten teleurstellen door een hevige regenbui. Mede dankzij de vrolijke clowns behoort dit springkussen tussen het rijtje van meest verhuurde kussens.

4. Springkussen kasteel met glijbaan

Speciaal voor de prinsen en prinsessen onder ons: het springkussen kasteel! Dit springkussen heeft de vorm van een kasteel en is 4×3 meter groot. Wat extra leuk is aan dit kussen, is dat het een glijbaan heeft aan de zijkant. Zo kunnen de kinderen extra genieten tijdens het feestje. Het kussen is, afhankelijk van de leeftijd, geschikt voor 4 tot 6 personen.

5. Glijbaan XXL

Wil je het liefst een extra groot springkussen? Denk dan eens aan de glijbaan XXL. Dit kussen is door de grootte, 8×4 meter, extra populair en wordt daarom ook vaak verhuurd. De glijbaan is maar liefst 6 meter hoog en zowel leuk voor kinderen als volwassenen. Een echte win-win situatie!

Veel succes met het uitkiezen van een springkussen.

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
Een goochelaar voor een kinderfeestje: waarmee rekening houden?
VOLGEND BERICHT
Kinderfeestje organiseren? Geef de kinderen een leuk aandenken

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER