15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
jongensfeestje springkussen huren

Een springkussen huren voor een jongensfeestje? Ontdek de mogelijkheden!

Je zoontje doet zijn communie, viert zijn verjaardag of zijn voetbalteam is kampioen geworden. Tijd om een leuk jongensfeestje te organiseren! Wanneer het feestje in de zomer valt en je de beschikking hebt over een grote tuin, denk je al snel aan een gezellig buitenfeestje. Maar hoe zorg je nu voor het nodige vermaak? Jonge kereltjes beschikken natuurlijk over een enorme dosis energie. Om al die energie in goede banen te leiden doe je er slim aan wat sportief vermaak te regelen. Zo is springskussens huren bijvoorbeeld een ontzettend leuk idee voor een actief buitenfeest. Hierop kunnen de kinderen zich onder het toezicht van volwassenen veilig uitleven. Bovendien zijn er ook voor jongensfeestjes veel toepasselijke springkussens te huur. Lees hier enkele suggesties voor een leuk kinderfeestje speciaal voor jongens!

Een cowboy feestje met bijpassend springkussen

Is de jarige job in kwestie dol op cowboy en indiaantje spelen? Organiseer dan een leuk cowboyfeestje in de tuin. Organiseer een verkleedwedstrijd of regel een grappig wedstrijdje stokpaard-rijden. Dit stoere jongensfeestje maak je helemaal af met het huren van een toepasselijk springkussen. Er zijn diverse springkussens te huur in de vorm van een paard met ruiter. Hierop kunnen de jonge cowboys al hun energie kwijt. Wedden dat ze na dit feestje moe en voldaan naar huis toe gaan?

Een springkussen inclusief ballenbad

Zitten kinderen tegenwoordig veel achter de spelcomputer, tijdens een feestje moet er gewoon lekker buiten geravot worden! Springkussenverhuur biedt daarom de ideale oplossing voor ouders die minder creatief zijn in het bedenken van activiteiten en spelletjes. Zo zijn er gave springkussen met een heuse ballenbak te huur. Hierin kunnen de kinderen zich uren vermaken. Stoeien, elkaar bekogelen met ballen, wedstrijdjes; ideaal vermaak voor op een jongensfeestje! Met dit veelzijdige speeltoestel sla je zeker de plank niet mis.

Brandweer springkussen

Waar meisjes dromen van een luchtkasteel, mag het voor jongens wel wat stoerder zijn. Een brandweer springkussen is dan ook zeer geliefd bij jongensfeestjes. Veel jongetjes dromen immers van een carrière als heldhaftige brandweerman. Zij zullen zich tijdens het feestje even een stoere brandweerman wanen. Succes gegarandeerd!

Voor de echte voetballiefhebber

Voetbal is nog steeds de meest geliefde sport onder Nederlandse jongens. Een jongensfeestje met een voetbalthema is daarom altijd een groot succes. En wat is er nu leuker dan het feest compleet maken met een springkussen in de vorm van een voetbal? Vaak zijn deze springkussen bovendien overdekt, waardoor het niet erg is als er onverwacht toch een buitje valt. Ideaal voor op elk stoer kinderfeest!

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
De leukste Moederdag cadeautjes zelf maken
VOLGEND BERICHT
Organiseer jij een kinderfeestje? 5 leuke buitenactiviteiten

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER