15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
kinderfeestje dochter

De verjaardag van je dochter vieren? 4 toffe ideeën

Jarig zijn is voor veel kinderen één van de belangrijkste evenementen van het jaar. Dat geldt ook vast voor jouw dochter! Hoe kun je er nu voor zorgen dat zij een super tof feestje kan vieren, samen met haar vriendinnen? Natuurlijk ligt het een beetje aan de leeftijd en de interesses van je dochter. Vandaar dat we je inspireren met 4 superleuke verschillende feestideeën zodat je kunt kijken waar jouw dochter echt gelukkig van gaat zijn!

1. Keukenprinsessen feestje

Meiden zijn vaak dol op bakken van koekjes, taartjes en andere lekkernijen. Ze zijn vaak echte keukenprinsessen. Is jouw dochter een echte keuken prinses? Maak van haar verjaardag een waar kookfestijn, en bak samen met de kinderen heerlijke gerechten. Met een beetje hulp kunnen zelfs de echt kleine kinderen al iets lekkers bakken. Of gebakken koekjes of cakejes versieren. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om dit thuis te doen maar steeds meer bakkers bieden de mogelijkheid aan om een kinderfeestje bij de bakkerij te organiseren.

2. Een beauty & parfum feestje

Het is je misschien al een keer gebeurd dat je je eigen parfumluchtje ruikt in huis, terwijl jijzelf niet net een luchtje hebt opgedaan. Je bent verbaasd maar al snel komt de aap uit de mouw. Of liever, je dochter uit de badkamer. Deze kleine dame houdt van lekker ruiken dus waarom niet met jouw parfum? Als je dat voortaan wilt voorkomen, organiseer dan een beauty & parfum feestje voor je dochter en haar vriendinnen. Op internet zijn allerlei pakketjes te bestellen om zelf parfum te maken. En als de dames nog klein zijn, ga je je eigen tuin of bezoek je samen een pluktuin. Laat ze bloemetjes plukken die lekker ruiken (en koop wat sterk geurende rozen bij de bloemenwinkel) en ga samen blaadjes fijn stampen. Doe het in de tuin, en huur een partytent. Zo ben je beschermd tegen te veel zon of een beetje regen en ruikt je huis niet naar een parfumshop. Doe de lekkere luchtjes uiteindelijk in een mooi versierd flesje met een strik en ze kunnen hun eigen parfum mee naar huis nemen!

3. Feestje op de manege

Als je een dochter hebt die dol is op paardrijden en haar vriendinnen zijn dat ook, dan is er geen beter feestje denkbaar dan een feestje op de manege. Veel maneges bieden die mogelijkheid dus informeer eens in de buurt. En misschien rijdt je dochter al wel paard en kan het op de eigen manege. Natuurlijk krijgen jullie eerst een rondleiding door de stallen, soms zelfs in de vorm van een speurtocht! En het feestje is niet compleet voordat de dames een ritje op de pony’s hebben gemaakt in de bak of buiten. En als dat is geweest mogen de dames samen de liefste pony’s van de manege verzorgen. Tussen de bedrijven door kunnen ze lekker wat drinken bij een speciaal versierde partytent.

4. Het ideale ‘selfie’ feestje

Op een bepaalde leeftijd krijgen meiden steeds meer belangstellig voor hun uiterlijk en de kleding die ze dragen. Het moet allemaal precies naar hun zin zijn. En ze weten vaak heel goed wat ze precies willen. Zeker nu ook steeds meer kinderen een eigen telefoon hebben. Een selfie is zo gemaakt! Maar ook daarvoor geldt, hoe mooier of gekker, hoe beter. Wat is er dan leuker dan een lesje fotografie van een echte fotograaf? Dochterlief en haar vriendinnen worden professioneel gefotografeerd alsof het echte fotomodellen zijn en krijgen tussendoor tips voor de ideale selfie. Zeker weten dat ze dit een tof feestje vinden!

Dat een kinderfeestje belangrijk is voor je dochter dat laat ze duidelijk merken. Ze komt vast zelf ook met allerlei ideeën voor het tofste feest met haar vriendinnen. We geven er best wel wat geld aan uit, gezien de gemiddelde kosten van een kinderfeestje, en bijna de helft van de ouders begint minstens een maand van te voren met de organisatie van het onvergetelijke feest!

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
Speelgoed over? Doneer je speelgoed aan een goed doel
VOLGEND BERICHT
Horrorstory: winkelen met kinderen

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER