15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
cadeaus voor kinderen

De 6 leukste ideeën voor een persoonlijk kindercadeau

Het geven van cadeautjes aan kinderen is één van de leukste dingen die er zijn. Of het nou om je eigen kind gaat, je nichtje of je buurjongen: een blij gezicht is waar je het voor doet. Wat nóg leuker is dan een cadeau geven? Een persoonlijk cadeau geven! In dit artikel kun je 6 leuke ideeën voor persoonlijke kindercadeaus vinden.

Bedtextiel

Het wakker worden in een stoer superheldenbed of een schattig prinsessenbed is voor een kind natuurlijk al een hele grote en aantrekkelijke beleving. Om deze beleving nog specialer te maken kun je bedtextiel met een leuk thema (bijvoorbeeld Minions of Frozen) én de naam van het kind cadeau geven. Wie wil dat nou niet?

Knuffel

Een leuk idee voor jongere kinderen: een geborduurde knuffel. Is de knuffel bedoeld voor een baby? Dan kun je de naam en de geboortegegevens op de knuffel laten borduren. Is het kindje al wat ouder? Dan zal een knuffel met daarop zijn of haar naam zeker indruk maken.

Paraplu

Met een aantal regenachtige maanden in zicht is het wellicht het perfecte cadeau: een bedrukte paraplu. Een (kinder)paraplu kan in uiteenlopende kleuren besteld worden en bedrukt worden met zowel een foto als een naam. Het stelen van de show is met een gepersonaliseerde paraplu gegarandeerd!

Speelgoedkist

Gepersonaliseerde speelgoedkisten zijn de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Je kunt een speelgoedkist laten bedrukken met bijvoorbeeld een naam en een foto, maar ook in de stijl van het geboortekaartje van het kind. Op deze manier wordt het een origineel geboortegeschenk. Extra leuk: na verloop van tijd kan er een nieuw inlegpaneel besteld worden waardoor de speelgoedkist een nieuwe look krijgt.

Boek

Een gepersonaliseerd kinderboek is erg leuk voor kinderen die gek zijn op lezen of voorgelezen worden. De boeken zijn in uiteenlopende thema’s verkrijgbaar, van Sesamstraat tot Woezel en Pip. Ze hebben allemaal één ding gemeen: de naam van het kindje speelt een grote rol en komt op verschillende plaatsen in het boek terug. Ook is het vaak mogelijk om een foto van het kindje in het boek op te nemen.

Kindertafel met stoel

Wat is er nou leuker voor een kind dan het hebben van een eigen kindertafel met een stoeltje? De tafel, waar hij of zij aan kan spelen en leren, kan helemaal aangepast worden naar wens. Denk hierbij aan de lievelingskleuren van het kindje en de naam. Gepersonaliseerde kindertafels worden over het algemeen voorzien van stickerfolie en een transparante beschermlaag zodat er extra lang van genoten kan worden.

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
4 ideeën voor een geslaagd kinderfeestje
VOLGEND BERICHT
Een goochelaar voor een kinderfeestje: waarmee rekening houden?

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER