15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
leukste kinderspeelgoed

Dit is het leukste kinderspeelgoed van het moment!

Kinderen weten zich vaak te vermaken met de simpelste dingen. Kijk maar eens rond op een schoolplein of speeltuin: met weinig middelen en een boel fantasie hebben kinderen al snel de tijd van hun leven. Maar nog veel leuker is het als ze mooi speelgoed hebben om mee te spelen. Maar ja, welk speelgoed moet je dan precies hebben? Wij helpen je graag! In dit artikel zetten wij het leukste kinderspeelgoed van het moment voor je op een rijtje.

Bouw- en constructiespeelgoed

Iets wat alle kinderen vroeg of laat geweldig vinden om te doen, is het bouwen van hoge torens. Maar daarna wordt het pas echt leuk, met DUPLO en later LEGO kunnen kinderen urenlang bouwen en construeren. De duurste LEGO-sets aller tijden zijn misschien de droom van veel ouders, maar een startersset van LEGO of DUPLO is voor veel kinderen al leuk genoeg om mee te spelen. Extra leuk aan deze producten is dat het eindeloos uit te breiden is. Complete huizen, vliegtuigen en dieren zijn te bouwen met de gekleurde steentjes.

Spelletjes

Misschien niet de droom van elke ouder, maar spelletjes zijn voor veel kinderen erg leuk speelgoed. Het wakkert een beetje competitiedrang bij ze aan en misschien worden ze er wel slimmer van! Er zijn echt bordspellen die een kind slimmer maken simpelweg doordat ze meer tactisch inzicht krijgen of bijvoorbeeld met geld om leren gaan. Maar er is meer dan bordspellen, wat dacht je bijvoorbeeld van het welbekende Jenga of een potje Zeeslag? En kaarten is voor elk kind leuk, zeker als je speelkaarten laat bedrukken met een plaatje of tekst die precies bij jouw kind past.

Pluche en poppen

Niets zo leuk voor een kind als een mooie knuffel krijgen. Of koop een lieve pop voor je kind om tegemoet te komen aan de verzorgende kant in zijn of haar karakter. Met pluche figuren kunnen kinderen ook hele verhalen naspelen, maar minstens zo lekker zullen ze het vinden om er gewoon even mee te knuffelen. Met poppen kunnen kinderen hun eigen leven nabootsen. Extra leuk om een pop cadeau te doen als er een broertje of zusje op komst is. Heeft je kind ook z’n eigen baby!

Elektronica

Schermpjes hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen. Maak daar gebruik van! Al voor heel jonge kinderen kun je laptops en tablets kopen en dat hoeft niet per se slecht te zijn. Het is immers de toekomst en een kind dat al weet hoe een computer werkt of een wat ouder kind dat de eerste stappen met programmeren al heeft gezet, is klaar voor die toekomst!

Welk speelgoed kies jij voor jouw kind? Het is moeilijk kiezen als je in de speelgoedwinkel rondkijkt, maar deze vier tips voor het leukste kinderspeelgoed helpen je een eindje op weg.

Delen:
Categorie:Spelen
VORIG BERICHT
3 fijne vloeren voor de kinderkamer
VOLGEND BERICHT
De karaktereigenschappen van elke peuterpuber; dit staat je te wachten

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER