15 49.0138 8.38624 1 1 4000 https://kidsfunzone.nl 300
verjaardag 1 jarig kind vieren

Wordt je kind 1 jaar? Vier het groots!

Het is bijna niet te bevatten maar jouw kindje werd alweer 12 maanden geleden geboren. Dit moet uiteraard goed gevierd worden! Begin op tijd met plannen van een geweldig feest voor je kindje en zorg dat alles tot in de puntjes in verzorgd. Zo kan je tijdens een feestje buiten, een flextent huren. Zo is iedereen afgeschermd van de zon, of helaas….regen. Onder de flextent vind het feestje plaats, lees meer over hoe je dit kan vieren, in onderstaand artikel.

Uitnodigingen

Ten eerste is het belangrijk dat er uitnodigingen worden verstuurd. Als de eerste verjaardag van je kind groots wilt vieren, moet er een grote opkomst zijn. Begin dus tijdig met het versturen van uitnodigingen, denk hierbij aan zo’n acht weken van tevoren, met een minimum van zes weken. Op de uitnodiging dien je duidelijk te vermelden wat het tijdstip is, de locatie, het thema en eventuele cadeaus. Denk ook aan een duurzaam cadeau en de toekomst van je kind.

Draaiboek

Om het feestje groots te kunnen vieren is een draaiboek van belang. Hierin kan je gemakkelijk en overzichtelijk zien, wat wanneer plaatsvind en hoe de dag er uit gaat zien. Het tillen van een kinderfeestje naar een volgend niveau, kan door middel van een themafeest, de leukste activiteiten of de mooiste decoraties en foto show bijvoorbeeld. Je 1 jarige kind krijgt er ten slotte niet zoveel van mij als dat jij en de genodigden meekrijgen. Denk aan knutseltafels, een themafeest met leuke activiteiten, springkussens of een ballenbak en ga zo maar door. Neem alles op in je draaiboek en zorg dat er tussen je schema door kleine spelingen zijn opgenomen om teleurstelling te voorkomen.

Thema

Bij een groots feest hoor een thema (of niet)! Dit is maar net wat je zelf wilt. Het is heel leuk om de eerste verjaardag van je kind lekker extravagant te kunnen vieren en hier genoeg herinneringen van op beeld te zetten. Qua thema kan je het zo gek niet bedenken, zo kan je kiezen voor: een dierenthema, een thema aan de hand van een kinderprogramma, of doe eens gek en kies voor Hollywood (beschaafde versie), of toch 1000 en 1 nacht?

Decoratie

Qua decoratie kan je het zo bescheiden of groots maken als jij wilt. Bij een themafeest hoort er uiteraard decoratie in overvloed te zijn. Denk ook aan een slideshow van de mooiste foto’s van je kindje of leuke herinneringen die jullie nu al gemaakt hebben met elkaar. Ook slingers in het geslacht van het kindje, ballonnen, bloemen, strikjes en dergelijke zijn leuk ter decoratie. Jouw kleine zal genieten van alle kleurtjes en vormen om zich heen!

Delen:
Categorie:Kinderfeestjes
VORIG BERICHT
Een actief uitje met de kids, 5 voorbeelden
VOLGEND BERICHT
De lekkerste recepten met avocado voor kids!

0 Reactie

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER